Next Interior | Next Exterior

Because class never goes out of style

Next Interior PDF Afdrukken E-mail


Ik ontwerp ruimtes in een huis aan de hand van de wensen van de bewoners. Ik heb geen vaste handtekening, maar er komt een op maat gesneden ontwerp uit.

Het is als een maatpak. Ik adviseer de stoffen, de knopen en de snit, maar uiteindelijk moet het geheel vooral lekker aanvoelen. En dat kan betekenen dat we in overleg een andere knoop gebruiken of een andere voeringstof.

Mijn advies is wat het woord al zegt, een advies. Dat is zoals ik het zou doen, maar je hebt de vrije keus om er werkelijk uitvoering aan te geven.

Een advies voor een huis kan een advies per ruimte zijn, het kan ook zijn dat je een totaal-advies wilt hebben. Het kan vanaf een volledig kale ruimte beginnen. Het kan ook zijn dat je alleen tegen een paar kleine puntjes aanloopt als: de raambekleding, waar zet ik de tv, hoe kan ik met mijn huidige meubels een andere sfeer creƫren, welke kleur kan ik nou het beste gebruiken om mijn huis de sfeer te geven die ik wil.

Ik geef een advies voor elke portemonnee, van Ikea tot design. Maar het is wel handig om van tevoren een idee te hebben welk budget je hebt en wat je voor dat budget allemaal gedaan wilt hebben. Dan kunnen we samen aan de slag om je huis op maat te maken.